Tegltag og tegl sten i stedet for metal tag

Ler er en naturlig måde, og forekommende produkt, og det har mange forskellige farver, afvigelser og nuancer til at give dit hus, der ønskede udseende, som du bad om længe. Leret Fliserne fås primært i hvid, orange, gule og brune farver, du kan vælge en af ​​dem efter dine behov. Sørg for, at udseende og farve, du vælger går med hele huset. Lad os se på nogle af de særlige fakta om tegltag og tegl sten, der gør det forblive langt foran end metal tag.

Den lange levetid:

Den gennemsnitlige levetid af metal tag er omkring 25 til 30 år, hvor den gennemsnitlige levetid for ler tag er omkring 50 år er dette en kæmpe forskel, og det gør mange af os ting tilbage igen og vender sig mod den ældgamle udseendet af fortryllende skønhed .

Den Store Looks:

Den store udseende er en af ​​de vigtigste grunde til at vælge tegltag og fliser i stedet for metal tag. Udboring af metal tagsten er ikke på mode, hvor som de etniske look af ler fliser har altid været set at tiltrække brugerne. Et kig i den høje levetid udgifterne gjort mod dette er virkelig mindre. For dem, der ønsker at give en vedvarende se til ydersiden af ​​deres hus skal have til at vælge tegltag og fliser.

Mindre skade:

Mængden af ​​skader i teglsten ses at være mindre. Leret skader er også meget mindre, og ved at ændre dels du kan komme tilbage i samme look. Antag, hvis du finder, at kun én flise er beskadiget, kan du ændre, at komme tilbage, som ønskede stor se igen. Mens hvis du metal tagsten, så bliver du nødt til at ændre en hel ark, hvis du finder nogen af ​​dem skader.

Let at vedligeholde:

Ler tage og fliser er meget let at vedligeholde. Du kan vaske dem med vand og komme tilbage glamour skjult i dem. Ud fra følgende betragtninger med metallet, når frygten for rust er der altid med vask endnu. De, der er klar over dette findes at undgå metaltag uden at sige. Fastholde og lange liv er forbundet og dermed det system, du kan styre kan have lang levetid. Mere over systemet med geninstallationen er meget nemt for en flise blive beskadiget, så det er meget let at vedligeholde.

Let at få eksperter:

Leret fliser bliver brugt til tagdækning i årevis og dermed eksperter til anvendelsen af ​​disse fliser er fundet meget nemt. Du kan finde i de lokale markeder også, og det er også i billig pris, da dette ikke behøver at have nogen særlige uddannelsesmæssige kvalifikationer. Metallet tagdækning være hårdere eksperterne er ikke let tilgængelige, og dem, der er til rådighed, viser sig at være meget dyrt. Så gå efter ler tage og fliser virkelig kan spare din lomme. Først og fremmest ser, at du kan få fra ler fliser aldrig kan opnås med metal gang. Så gå til metallet gang er snarere en forkert beslutning for dig, og hvis du stadig er forvirret give et kig til forskellige billeder tilgængelige online af ler tage.