Tagrenovering

tegl-tagrenoveringHvorfor renovere sit gamle tag frem for at lægge et nyt tag? Rigtig mange vælger at lægge nyt tag fremfor tagrenovering hovedsagligt fordi de ikke kender fordelene ved tagrenovering. Tag renovering er for mange blot en midlertidig løsning hvorved man forlænger tagets levetid med nogle få år men sådan er det ofte ikke i virkeligheden.
Et ordentligt renoverings job kan nemt få et slidt tag til at holde 8-15 år længere før det skal udskiftes.

Dit tag er en af de første ting, som besøgende, naboer og forbipasserende vil se. Hvis dit tag er begyndt at vise tegn på tidens slid og behøver reparation, skal man ikke ignorere problemet. Bortset fra at tilføje skønhed til huset, beskytter et godt tag dit hjem med regn, blæst og sne. Det står over for både hverdag vejr samt de ekstreme vejforhold som nogle gange rammer os. Holde det med at vedligeholde det kan spare dig fra at håndtere andre problemer inde i dit hjem senere og dette er blot en af grundene til at tag renovering er så vigtig. Se f.eks. mere om hvordan du renovere dit tag her på f.eks. tagprofferne.dk

Når du begynder på tagrenovering, bør du tage dig tid til at tænke over nogle af de beslutninger, der følger med at sætte nye tegl på dit tag, såsom metoden til installation og type af rullesten. Din nye tag skal være tiltalende og holdbare i mange år fremover hvad enten der er tale om et tegltag, skifertag eller noget helt andet. Det er også vigtigt at de rigtige udføre jobbet da du i værste tilfælde kan ende op med et tag der skal renoveres igen året efter, derfor anbefaler vi altid at man benytter et professionelt tag renoverings firma som f.eks. tagprofferne tag renovering service eller et lignende som er specialiseret i tag.

Når de træffer beslutninger om installation dine nye tegl, ikke bare tænke over, hvem du gerne vil gøre arbejdet, tænke over hvordan. Vil du vælge at installere de nye tagsten over den gamle, kendt som overliggende, eller fratage alle de gamle tagsten fra taget før om nye? Uanset hvad du beslutter, at foretage visse det rullesten producentens ansøgning følges for at sikre du har en korrekt installeret tag.

Hvis dit tag så slidt at det ikke vil gavne med en reparation og har brug for en total makeover, så kontakt en professionel tagekspert og få et tilbud hvis du ikke lige er gør det selv manden. Sørg for at du har foretaget de nødvendige reparationer på tag dæk under de gamle tegl og underlag, inden de nye tagmaterialer bliver installeret. Alt efter alderen på taget kan det nogle gange være en god ide at nøjes med en tagrenovering frem for at skulle ud og købe et helt nyt tag.

renovering af tegltag - vælg den rigtige tagtype i tegl eller hegnMåske er du bare på udkig efter en hurtig tag fix til at tilføje nogle nye farve til dit hus eller reparere nogle mindre problemer, på din garage, hegn, brænde skurv eller selve hjemmet. Hvis ja, kan overliggende være den bedste løsning. Overliggende fjerner det tidspunkt flå de eksisterende tagstel, besværet med at finde et sted at sætte dem, efter de er blevet fjernet, og vil spare nogle penge undervejs så godt. Forlader de eksisterende tegl skaber også et dobbelt lag af beskyttelse til din tag. Bare husk, at korrekt installation ifølge rullesten fabrikantens ansøgning instruktioner, er meget vigtigt.

Efter at have besluttet hvilken metode installation er bedst for dig, er det nu tid til at beslutte den slags teglsten du vil vælge. Asfalt tegl er den mest almindelige form for tagspån anvendes i dag i Danmark. I modsætning til trætegl, skifer, briketter, metal og flise tegl, asfalt tegl er et praktisk valg for de fleste privatkunder anvendelser og relativt billige.

Komproment asfalt tegl har dobbelt lag af holdbart glasfiber måtte til styrke. Hvert lag er belagt på begge sider med forvitring-grade asfalt og toppet med keramiske mineraler for fremragende tagdækning beskyttelse, og en selvtætnende stribe af asfalt hjælper med at give tilsat vindmodstand.

Disse holdbare tegl er lavet i seks unikke farveblandinger der supplerer den ekspansive udseende og gøre den mere dramatisk farve fordeling på tværs af teglstenene.

Udskiftning din gamle tag er en glimrende måde at forbedre tilstanden og udseendet af dit hjem. Må ikke være huset på blokken, der skal nogle arbejde, forbedre dit hjem med et nyt tag og være centrum for opmærksomhed på den næste blok part.

Så overvejer om dit gamle tag ikke kan renoveres fremfor at bruge en større som penge på et nyt tag. Dog hvis dit gamle tag er meget slidt kan nyt bedre betale sig frem for tagrenovering hvis man alligevel skal til at stille stillads op og fjerne alle de gamle tagsten. Under alle omstændigheder bør man få en eksperts vurdering for hvad der er den bedste løsning til lige netop dit tag.