Tagdækning Materialer: Et par plusser og minusser

At vælge det rigtige tag til dit nye hjem er ikke altid lige nemt. Der er en masse faktorer bør tages i betragtning. Vi vil diskutere fordele og ulemper ved hvert materiale.
På grund af sin overkommelige priser, er tegl til tagdækning meget populær. Tegl består ofte af asfalt eller glasfiber eller cement og kommer i mange forskellige typer og farver. Installationen er nem, og i nogle tilfælde sammensætning helvedesild kan placeres over et eksisterende tag. Opretholdelsen af denne form for tagdækning er relativt, og de ​​fleste mærker tilbyde gode brandsikring. Den eneste ulempe ved denne form for overdækning er, at tegl let kan blive blæst væk af en stærk vind og er underlagt skader, hvis det er for varmt.

Det vigtigste materiale af træ tage er cedertræ. De kan give dit hjem med en naturlig følelse, der giver det mere karakter. De træsort og kvalitet bestemmer prisen. Det er noget af en udfordring at installere, og det er dyrere. Træ ryste tagdækning kræver også en masse vedligeholdelse. Hussvamp, mug og termitter er nogle af de fælles problemer.

For husstande med latinske indflydelse, er tegl eller skifer tag populær. Med det, er tagene bygget til at holde. Da negle ikke kan anvendes, er det svært at installere. Fordi det er tungt, vægt er også en faktor til at overveje. Vedligeholdelse er temmelig let selv. Det største problem er blot de involverede omkostninger.
Det er ikke let at vælge et tag til dit hjem. Tal med din entreprenør

Filed under: Tag