Hvorfor vælge et beton tag

Mange spørger sig selv om hvorfor de skal vælge et beton tag når der skal lægges nyt tag.
Vi har samlet nogle af de vigtigste grunde her i denne artikel. Skal du bruge mere information om betontag kan du finde det herinde på Valg af betontag

Eksempel på et beton tag

1. Langtidsholdbart
Et beton tag er lavet til at være et smukt og slidstærk tag til dit hjem. Betontagsten er fremstillet i slidstærk beton og de er stærke – bygget til at modstå vores til tider barske danske klima.

2. Stort udvalg af farver
Moderne betontagsten er fremstillet af cement, sorterede sand og pigmenter og formes til en række karakteristiske flise designs. I Danmark er der udviklet en bred vifte af tagsten farver, så du kan være sikker på at et beton tag er det rigtige valg for dig.

3. Modstandsdygtig over for salt til kystnære boliger
Betontagsten er salt sikkert gør dem særligt egnede til boliger bygget i kystnære steder. Imodsætning til flere andre typer af tagsten bliver et beton tag ikke helt så nemt påvirket af salt og vind.

4. Komfort indendørs
Den termiske ydelse af et tag refererer til hvordan det påvirker temperaturen inde i hjemmet og den energi, der anvendes til at holde temperaturen på et behageligt niveau. Føj til den termiske ydelse af dit betontag ved hjælp sarking, øget isolering, en lysere tag farve og passive design overvejelser. Tilsætningen af ​​sarking under fliser kan reducere behovet for køling i hjemmet og anbefales til alle tagkonstruktioner.

5. Lyd isoleret
Nyd mere fred og ro derhjemme med kvalitets betontagsten som deres tæthed bidrager til at reducere lyden inde i huset fra fly, tog og traffic.

6. Lav vedligeholdelse
Når betontagsten er installeret korrekt, de kræver lidt vedligeholdelse for resten af livet på taget. Skulle en sektion af taget aldrig blive beskadiget eller skal ændres (f.eks installere et ovenlysvindue), kun de berørte fliser sædvanligvis kræver udskiftning eller fjernelse.

7. Brandmodstandsevne
Betontagsten er ikke brændbart og kan sikkert bruges i bushfire udsatte områder. I områder som vurderes BAL-12 til BAL-40, skal sarking med en brændbarhed indeks på højst 5 installeres under fliserne og dækker hele taget.

8. Regnvand & Tank sikkerhed
Betontagsten er ikke-toksiske og derfor kan være egnet til opsamling af regnvand til genanvendelse som gråvand. De fleste beton tagsten er fremstillet til AS 2049 sikre overfladebehandlinger og er derfor fri for eventuelle elementer eller kemikalier i koncentrationer der vides at være farligt for helbredet.

Så overvej et beton tag næste gang du står og skal have lagt et nyt tag.

Filed under: Tag