Hvordan man rengøre et tegltag

Tage og fliser og indbyrdes forbundne med hinanden i årevis. De er placeret uden for dit hus i årevis, og dette er også en af ​​grundene til, at de står over for betydelige sollys, da også regn. Så fastholde dem på regelmæssig basis er et must at få gode og ønskede resultater. Rengøring kommer til at være en af ​​de vigtigste dele af vedligeholdelse. Til rengøring forberedelse kræver mere opmærksomhed som engang startet kan du ikke komme ned fra bunden hver gang for materialer. Lad os se på nogle af de enkle trin, der kan guide dig til at få et smukt rent tegltag og spare penge fremfor at købe et nyt tag af tegl.

Indsamling af materialer og værktøjer:
For at gå videre til toppen, og derefter arbejder kræver reel opmærksomhed og som sagt tidligere, du skal have indsamle det materiale, før klatre op på taget, der er til din rigtige sikkerhed. Dette omfatter en stige, der kan få dig til at nå taget, slangen i haven med en vedhæftet fil med en børste, lavt strømforbrug højtryksrenser og sprayflaske. Tag for materialer en kop blegemiddel skal være husholdnings-og vaskemidler. Sørg for at dække drænrør af taget med skraldeposer. Dette vil gøre din rengøring perfekte redde træerne i din have.

Korrekt Sikkerhed Tips:
Tage passende skridt til at spare dig selv fra at sove ned. Til dette stigen du tager skal placeres på jævne overflader, og du skal overveje at gå til skridsikre støvler. Handsker og solbriller er også must, hvis taget er for højt end normalt og derefter overveje at tage sikkerhedssele sammen med.

Spray Solution:
Nu er det din tur til at sprøjte løsninger. Tag omkring 1 liter varmt vand og bland vaskemiddel, dinatriumfosfat og blege i det. Så den løsning er nødvendig for at blive sprøjtet på den beskidte områder af taget. Prøv at koncentrere sig om de mest beskidte områder af taget. Sørg for at gøre løsningen opholdet på taget i mindst en halv time. Løsningen skal være spredt i lavere dimensionelle måder, da det ellers vil skabe mere rod for dig.

Brug blød børste:
Nu efter en halv time bruge blød børste til at rense tag med børsten. Sørg for at du koncentrerer dig om de mest beskidte områder af taget. Vand skal sprøjtes mens du børster. Sørg for, at også denne gang du starter fra toppen. Dette vil gøre rengøringen endnu.

Almindeligt vand Skyl:
Endelig en almindeligt vand skyl er et must for taget for at gøre det få det fine rene look. Du kan gøre drænrør samtidig med at den vasker for anden gang dette vil gøre dem dem rent. Denne rengøring proces vil give dit tag og fliser også et helt nyt udseende med lysstyrke og farverige rene tekstur. Du skal følge denne renseprocessen hver anden måned. For dem, hvis tage er virkelig høj kan gøre det to gange om året også. Hvis du ikke er sikker på din evne til at rejse, at højt du kan også ringe til specialist for at give dig den service.