Hvordan man maler et nyt tag af tegl tagsten

Tegl Tagsten bliver mere og mere populære når der skal lægges et nyt tag. Mange ser det som en kedelig tagtype og der er dem, der mener, at det er for kedeligt. Ikke så mærkeligt, nogle vælger at male det. Farven let falmer selv. Det er kun naturligt på grund af det anvendte materiale. For skifer fliser til at holde farven, så er brug for en særlig finish. For at gøre det arbejde, det er de trin, husejere bør tage. Det gør ikke noget hvis du vil være maling af tag dig selv, eller hvis du leje en professionel til at gøre det for dig. Uanset hvad, skal du være opmærksom på de trin, så farven på dit nye tag skifer fliser ville holde og vare i årevis.
Først skal du nødt til at tage et kig på tilstanden af ​​skifer fliser på dit tag. Få adgang til den med en stige, men gør det langsomt for at undgå ulykker og skader på et nyt tag.
Fjernelse af støv og snavs er et must. Derfor er du nødt til at rense dit tag ved hjælp af højtryksrenser. Start fra langt kanten og arbejd dig baglæns. Sørg for, at taget er helt tørt, når du begynder at male. Vær opmærksom på sæsonen, når du maler. Sommertid er stadig den bedste, fordi solen er ude og skinnende. Det vil mislykkes, hvis du gør det om vinteren.
Påfør primer lag. Det er vejen for farven til at holde. Brug en 4 tommer pensel i anvendelse. Vent til tag til tørre. Derefter kan du anvende Restoleum Dac-Hydrom.
Gør dette når vejret er godt. Du vil blive spilde din tid på noget andet. Når det gøres rigtigt, vil malingen jobbet blive en succes.