Container bolig under tagrenovering

skurvogn-containerMange af os har prøvet at stå i den situation hvor en større del af vores bolig skal renoveres. F.eks. taget og huset måske i en periode ikke er beboligt. Det kan ofte være dyrt og besværligt at tjekke ind på et hotel eller bo hos venner eller familie. Derfor kan en god mulighed være en mobil container der er gjort klar til beboelse. Det danske firma DC Supply, som er et af Danmarks største firmaer inden for containerudlejning og salg, har nemlig specialiseret sig i denne type af containere. Det smarte ved den løsning er at du kan udvide efter behov. Er i 3-4 personer i husstanden, så er det måske nok med en container til beboelse, er i flere så sætter man bare to stykker container skurvogn op. Har man brug for ekstra køkken, så kan man også tilkoble et mobilkøkken, som er en speciel container, der kommer komplet med alt man har behov for inden for et køkken. Har du brug for opbevaring eller blot ekstra plads, så er en pavillon container en udvidelse mulighed. Så som du kan se, så kan hele dette setup tilpasses efter behov, hvad enten det er tale om et almindeligt villa hus, eller et lejligheds kompleks.

Så selvom ens tag skal have en større renovering eller der skal ligges et helt nyt tag, så er det stadig mulighed for at bo ved sit hjem, imens hele den process står på, og lige præcis derfor at jeg syntes det er en rigtig god løsning med disse container boliger. Jeg har selv i en kort periode boet i en container skurvogn, hvilket faktisk var helt ok.

tagrenovering - når du skal have renoveret dit kan, kan du leje en container bolig fra dc supply.Men hvilke andre muligheder har man under renovering af sit hjem? Skal man ikke selv have noget at gøre med renoveringen og ved man at det højest tager en 2-3 uger, så kunne man jo evt. vælge at tage lidt ferie og derefter tage ud og rejse. Så efter en dejlig afslappende ferie kommer man hjem til et nyrenoveret hjem og har helt sluppet for alt byggerodet og de problemer der hører dertil. Så har man del mulighed, er det efter min mening en af de bedste løsninger frem for at bruge pengene på f.eks. en container skurvogn eller mobil køkken.
Her sidste år skulle vi selv have lagt et nyt tegl tag på hjemmet, og i den uge det arbejde stod på, var boede vi på et 4 stjerners hotel i Spanien og nød godt af den gode mad og det varme vejr, imens håndværkerne knoklede med vores hjem. Efterfølgende vender man så hjem til at godt stykke arbejde, og man kan nyde det færdige resultat.

Har du selv brug for en sådan bolig container så kan du kontakte DC Supply på

DC Supply A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby
Tel: +45 7023 1380
WEB: http://www.dc-supply.dk
BIC Code: http://www.bic-code.org/container-bic-code-dcsu.html